Zpět na blog

Epizodu můžete poslechnout těmito způsoby:

Poslouchej na Spotify
Poslouchej podcast Mindset Upgrade na Youtube
Poslouchej na Apple podcasts
Poslouchej na Google Podcasts

Jestli na některé z platforem nemůžete novou epizodu najít, zaklikněte si odběr, ať na vás vyskočí ihned, jakmile bude k dispozici – distribuce (obzvlášť na Apple Podcasts) někdy chvíli trvá.

A o čem to dnes je?

V dnešním dílu podcastu jsme já a moje přítelkyně Luci navštívili Honzu Vojtěchovského, který spojuje 2 věci mému srdci velmi blízké – vaření a osobní rozvoj.

Honza v kuchyni umí kouzlit – vaří zdravě a zapojuje do vaření nejnovější vědecké a biohackingové poznatky. Jeho výtvory vždy zaslouženě sklízí tuny nadšených ohlasů na sociálních sítích (Facebook, Instagram).

Honzovi právě teď běží crowdfundingová kampaň na HitHitu.

Vydává Kuchařku Životem, ve které se mísí jeho intuitivně vymyšlené recepty a inspirativní příběhy motivující tvořit si šťastnější a naplněnější život.

Ptáme se Honzy na jeho cestu k vaření a na to, jaké to bylo otevřít si vlastní restauraci už ve 22 letech. Povídáme si o tom, jak zdravým životním stylem léčit své tělo i svou duši, jak přemýšlet o jezení či nejezení masa a co má společného vaření a meditace.

 

Připoj se k 480+ lidem odebírajícím Týdenní Výcuc. Každý pátek sdílím 5 nejužitečnějších tipůmyšlenek a life-hacků týdne ze světa podnikání a seberozvoje. Bude super, když se přidáš.

    „Jediný newsletter, který ještě čtu.“
    Dalibor Herbrich
    Dalibor Herbrich
    CEO QuickJobs